Hoe het allemaal is begonnen.

Sinds 2016 ontwikkeld VeDicium maatwerk applicaties en dashboards voor haar opdrachtgevers. Wat begon met de inzet van bestaande platforms om op een kosteneffectieve manier industriƫle aansturingen te ontwikkelen, is uitgegroeid tot een expertise in het verzamelen en presenteren van product-, machine- en gebruiksdata. Dankzij onze Internet of Things oplossingen slagen we erin om overal ter wereld data te verzamelen. In combinatie met een grenzeloze passie voor het verzamelen van informatie heeft dit geresulteerd in het beheer van producten in meer dan 18 landen.

Ons recept is door de jaren heen niet veranderd: ontwikkelen van kwalitatieve oplossingen, een lichte obsessie voor design en dat alles tegen een interessante prijs. Met een jong groeiend team zijn we elke dag bezig om zowel onszelf als onze oplossingen nog verder te verbeteren en dat stapje extra te zetten om voor onze opdrachtgevers niet enkel leverancier maar ook een partner zijn.

Waar we het voor doen.

Wij geloven dat door het verzamelen en inzichtelijk maken van data, processen kunnen worden geoptimaliseerd en betere bedrijfsbeslissingen kunnen worden genomen, resulterende in een beter resultaat voor onze opdrachtgevers en een efficiënter energiegebruik.

Wat we voor het milieu doen.

Naast de ontwikkeling van software gefocust op het optimaliseren van processen en energiegebruik, proberen we ook op andere manieren ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Zo recyclen we het in- en uitgaande verpakkingsmateriaal en is onze energie opgewekt door Nederlandse windmolens (SMK).