Wat ons VeDicium maakt.

We vertellen je graag meer over wat we doen, waar we voor staan & waar we voor gaan.

Nieuwe tijden, nieuwe oplossingen.

In de online & verbonden wereld van vandaag veranderen de wensen en verwachtingen van klanten met de dag. Het is een logisch gevolg dat jij hier als top-manager op in wil spelen. Het zetten van deze stap is veel dichterbij dan je misschien denkt.
Door altijd en overal inzicht te hebben in de toestand, gebeurtenissen en onderhoudsbehoefte van jouw machines zet je een ongekende stap. Sturen op echte data in plaats van aannames. Wij geloven dat deze ongekende informatievoorziening de toekomst is voor fabrikant en klant
Sinds 2016 realiseren we deze voorsprong voor middelgrote- en grote bedrijven, met- of zonder IT-afdeling. We begeleiden het volledige traject van uitdaging tot oplossing: business case, proof of concept, software, hardware, implementatie, nazorg & training.

Een paar cijfers.

0

Jaar

0

Succesvolle projecten

0

Applicaties

0

koppen koffie

Onze manier.

Waar veel IoT oplossingen je een alleen een hardware platform bieden zonder software, gaan wij veel verder. Wij geloven in een totaaloplossing, software én hardware. Wij nemen het verzamelen van informatie en vlootbeheer volledig uit handen, en zorgen dat alle benodigde informatie bij jou terecht komt. Dan kun jij je focussen op wat je het beste kunt: produceren.
Door gebruik te maken van onze hybride Software as a Service applicaties bieden we het beste van standaard- en maatwerk. De applicaties uit de VeDicium Suite bieden de perfecte basis en daarbovenop bouwen we precies wat jij nodig hebt. Zo word je niet overspoeld met overbodige functionaliteiten. De verzamelde inzichten sluiten we aan op jouw bestaande systemen of stellen we beschikbaar in de vorm van een cloud dashboard.

Dit zijn wij.

Met een achtergrond in bedrijfskunde en liefde voor IT was er tijdens onze studie een gedachte: dat kunnen wij beter & efficiënter. Het realiseren van industriële oplossingen op bestaande hardware platformen was toen nieuw. Dit wordt op steeds grotere schaal door de markt geadopteerd, maar dezelfde gedachte drijft ons nog steeds; dat kunnen wij beter & efficiënter.
Het verzamelen en inzetten van jouw informatie zit niet alleen in ons DNA, maar ook in de naam. VeDicium, een samentrekking van Vos Indicium, betekend ‘jouw informatie’.
De kernwaarden voor alle oplossing die we ontwikkelen zijn:
  • Doelgericht & toekomstbestendig
  • Schaalbaar & flexibel
  • Veilig & snel

VeDicium Suite.

We bouwen onze hybride-SaaS oplossingen op basis de applicaties in de VeDicium Suite. Zowel de applicaties in de Suite als maatwerk software zijn gebaseerd op de nieuwste technieken.
Meer over Hub.Meer over Core.

Diensten & Services.

Je kunt bij ons terecht voor onderstaande diensten. Samen vormen ze alle stappen die jij nodig hebt om jouw applicatie tot een succes te brengen.

Consultancy

Opmaken van een business plan & proof of concept.

Software

Ontwikkeling van jouw oplossing.

Hardware

Standaard óf maatwerk hardware.

Implementatie

Implementeren, training & nazorg.

Meer weten?

ROY HENKEMANS | R.HENKEMANS@VEDICIUM.COM | +31 (0)76 303 84 88

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend gesprek!